Immuniteit

De AKTIEVE werking van PraëCell®

  Ultimate Woman

Ontdek de voordelen van GEFERMENTEERDE SOJA voor vrouwen

Gefermenteerde soja

Ontdek wat PraëCell® uniek maakt

Vragen & Verkoop

Voor specifieke vragen en/of informatie, Bel ons op +32 9 330 81 01 (BE)

WELKOM !

Bij Health, Science & Nutrition nv streven we naar een zo breed mogelijke wetenschappelijke basis voor onze producten. Om dit te verzekeren voeren we als één van de enige fytotherapeutische bedrijven zelf gehomologeerde studies uit (Ethical Committee approved studies). Hiervoor doen we beroep op vooraanstaande wetenschappers en academici.

Als firma in fytotherapeutica is het ons echter niet toegestaan om rechtstreeks medisch wetenschappelijke informatie aan patiënten / consumenten te verstrekken (zie onderstaande wettekst). Dit vinden wij erg jammer omdat we met iedereen in alle transparantie willen kunnen communiceren. Wij zelf zien er geen graten in dat de consument onze wetenschappelijk onderbouwde informatie kan lezen. De wet verbiedt ons dit echter. Aangezien wij op alle vlakken hoge kwaliteitsstandaarden nastreven, dus ook op het vlak van communicatie, hebben wij daarom onze site recentelijk bijgestuurd.

Het deel dat toegankelijk is voor patiënten, beperkt zich tot de informatieve data omtrent onze producten en hun ingrediënten. U kan zoals vroeger uw producten na voorschrift van dokter of specialist via de webshop bestellen. Alle artsen en specialisten ontvangen van ons een login. Hiermee kunnen zij terecht op de pagina’s met de wetenschappelijke informatie, studies en achtergrond data i.v.m. onze producten. Zo zijn zij steeds op de hoogte en kunnen zij al uw vragen beantwoorden. Aarzel dus niet om uw arts te contacteren !

 

Nota & Disclaimer : Toelichting tot naleving van de Verordening EG 1924/2006 : Voor onze communicatie richten we ons naar de nota van 27.09/2013, Min. Van Volksgezondheid, DG Dier, Plant en Voeding, ter verduidelijking van het toepassingsgebied van verordening 1924/2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen : de verordening is niet van toepassing tussen operatoren (bijvoorbeeld tussen een producent en een distributeur) noch op mededingen bestemd voor artsen en andere gezondheidsberoepen, op voorwaarde dat deze mededelingen niet worden bezorgd aan de eindgebruiker in een commerciële context of vrij toegankelijk zijn voor de eindgebruiker. Deze technische en wetenschappelijke informatie is exclusief/enkel bestemd voor communicatie naar en voor gebruik door professionelen uit de gezondheidszorgsector. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.”

 

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VAN HOGE KWALITEIT

Ons immuunsysteem staat onder zware druk en dat verhoogt het risico om ziek te worden. Voedingssupplementen helpen onze afweer op peil te houden.

Dr. Elisabeth Houben, medisch directeur van Health Science & Nutrition nv

 

AKTIEVE voedingssupplementen van hoge kwaliteit

Of u nog jong bent of al wat ouder, u wilt zo lang mogelijk gezond blijven. Toch staat uw gezondheid onder druk, door stress, veroudering, vervuiling en wat al meer. Gelukkig kunnen natuurlijke voedingssupplementen uw immuunsysteem mee ondersteunen.

Health Science & Nutrition nv ontwikkelt op een wetenschappelijke manier de voedingssupplementen die uw lichaam nodig heeft. We onderscheiden ons van anderen door onszelf zowel strenge wetenschappelijke als ethische normen op te leggen. Ook werken we nauw samen met artsen en medische onderzoekers.

 

Als ons immuunsysteem in kracht afneemt, krijgen ziektes sneller vat op ons.Bestel uw dagelijkse dosis PraECell® !

ONDERSTEUN Uw weerstand

 met een 100% natuurlijk product

PERSOONLIJK CONTACT bij vragen of voor meer informatie

 

Contacteer onze medisch directeur, Dr. Elisabeth Houben
Telefonische spreekuren :
    Op weekdagen in de voormiddag tussen 9u-12u op het nummer : +32 471 64 65 69