Immuniteit

minder prostaatkanker in Azië


Alvorens Health, Science & Nutrition nv (HSN) producten op de markt brengt, moeten deze voldoen aan strenge wetenschappelijke criteria. Daarom is het essentieel om aan de hand van wetenschappelijke studies de doeltreffendheid en veiligheid van de producten te kunnen bewijzen in verschillende indicaties. Zo geldt het ook voor de producten op basis van gefermenteerde soja.

De medische wereld stelt het bijzonder op prijs dat de firma Health Science & Nutrition nv zelf vragende partij is voor grondig wetenschappelijk onderzoek naar isoflavonen (equol).

Het uitgangspunt om deze studies aan te vatten is dat het reeds overvloedig gedocumenteerd werd dat mediterrane en aziatische diëten gezonder zijn dan de onze, en dat diezelfde positieve impact gegenereerd kan worden door middel van de juiste supplementen. 

Onderstaande grafiek (2008) van de International Agency for Research on Cancer toont de incidentie van prostaatkanker in het Oosten (Azië) en het Westen (Europa en Amerika). 1)

 

 

 

 

1) Grafiek :  Incidence and mortality of prostate cancer in the world - International Agency for Research on Cancer (2008)

PraECell® - 2 maand

1.11€/dag

60 capsules
5,30€ transportkosten
67€

PraECell® - 6 maanden

1.05€/dag

180 capsules
Gratis transport
191€

Bestel nu!

Slechts 1 € / dag.
Bestel Nu !

Een uniek en gepatenteerd product op basis van gefermenteerde soja
Meer over Soja & Immuniteit